DO Costers del Segre llueix vins lleidatans en el fòrum Barcelona Wine Week 2023

Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre celebra l’interès i participació dels cellers de Lleida que “cada vegada són més coneguts i reconeguts per la qualitat dels seus vins
Vins de la DO Costers del Segre ©JosepAPérez
photo_camera Vins de la DO Costers del Segre ©JosepAPérez

Setze cellers de la Denominació d’Origen Costers del Segre participen en el fòrum Barcelona Wine Week 2023 (BWW) que tindrà lloc entre els dies 6, 7 i 8 de febrer al recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc. BWW serà un gran fòrum de negoci i treball en xarxa que reunirà milers de professionals i decisors de compra de grups de gran distribució, importadors de reconegut prestigi, centres majoristes, distribuïdores especialitzades, detallistes i botigues gurmet. 

El fòrum Barcelona Wine Week representa l'aparador més gran del sector del vi a Catalunya i Espanya

Representaran al sector lleidatà els cellers Batlliu de Sort, Montsec d’Artesa de Segre, Sanui de Lleida, Carviresa de Tàrrega, Castell del Remei de Penelles, Cérvoles de la Pobla de Cérvoles, Clos Pons d’Albagés, Costers del Sió de Balaguer, Lagravera d’Alfarràs, L’Olivera de Vallbona de les Monges, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, Mas Ramoneda d’Artesa de Segre, Purgatori de Torres de Juneda, Solana Roivert de Salàs de Pallars, Tomàs Cusiné del Vilosell, i Vinya els Vilars d’Arbeca.   

Els cellers de la DO Costers a  Barcelona Wine Week ©CostersdelSegre
Els cellers de la DO Costers a Barcelona Wine Week ©CostersdelSegre

Barcelona Wine Week 2023 serà un gran fòrum de negoci i contactes que reunirà milers de professionals i decisors de compra de grups de gran distribució, importadors de reconegut prestigi, centres majoristes, distribuïdores especialitzades, detallistes i botigues gurmet.

BWW ha convidat a prop de 1.800 compradors clau de vi espanyol, procedents, a més d'Espanya, de mercats rellevants per a l'exportació com els Estats Units, el Canadà, Alemanya, Països Baixos, el Regne Unit, Bèlgica, la Xina, el Brasil, o el Japó

Han confirmat assistència al fòrum els representants de tots els grans grups de distribució del país a més de cadenes hoteleres, grans grups de restauració organitzada, i restaurants. En total, tindran lloc més de 8.000 reunions de negoci entre expositors i compradors professionals. 

Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre celebra l’interès i participació dels cellers de Lleida que “cada vegada són més coneguts i reconeguts per la qualitat dels seus vins. Una tendència d’increment de valor contrastat pel fet que Costers del Segre és la segona denominació catalana amb un preu mitjà per ampolla més alt”. 

Espanya és el tercer major productor de vi del món amb 40,5 milions d'hectolitres el 2022, i el primer exportador amb un volum de facturació que supera els 2.900 milions d'euros.

Comentaris