06.03.2021 |
Territoris.cat

L’actor i humorista Fermí Fernàndez, el pregoner de la Festa Major de les Borges

L'actor i humorista Fermí Fernàndez, pregoner de la Festa Major 2019 de les Borges Blanques
Fermí Fernàndez, pregoner de la Festa Major de les Borges Blanques
L’actor i humorista Fermí Fernàndez, el pregoner de la Festa Major de les Borges

L'actor, humorista i presentador, Fermí Fernàndez, serà enguany l'encarregat de fer el pregó de la Festa Major de les Borges Blanques, un acte que tindrà lloc el dissabte 31 d'agost al Centre Cívic de la capital de les Garrigues. El pregó es durà a terme en el marc de l'acte de lliurament de premis Oliver d'Or al borgenc i al garriguenc de l'any, que coincidirà amb l'inici de la cercavila de la Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges, que tindrà lloc a la plaça de l'1 d'octubre de 2017.
Colla de diables Els Borjuts

Actes destacats dels preludis de la Festa Major 2019

Segons ha fet públic la Comissió de Festes, enguany els actes més destacats dels preludis de la Festa Major de les Borges 2019 començaran dimarts, 27 d'agost, amb una innovadora guerra de pintura alternativa, organitzat per l'Esplai Apassomi i anomenat Paintfield, a l'Av. Carrasco i Formiguera, per a infants fins a 14 anys. Per participar en aquest joc d'estratègia cooperatiu per equips, adaptat a totes les edats, en el qual els participants han de derrotar al contrincant utilitzant globus de pintura i molt més, és necessari portar ulleres d'aigua, roba i calçat per córrer i que es puguin embrutar.

Esplai ApassomiL'endemà, arribarà la tercera edició del dimecres borjut, amb un taller infantil amb la Colla de diables Els Borjuts i la colla gegantera Grup Vivall, a partir de les 17.30 hores, als jardins del Terrall. Tot seguit, a les 21.30 hores, hi ha prevista una llonganissada popular a 5 euros, per la qual es poden adquirir tiquets a la Llibreria Quaderns, La Ferreteria, Interfilm i a l'Ajuntament de les Borges Blanques. A continuació, hi haurà música amb Mr. Skyhook, organitzada pel grup de diables Els Borjuts i la Comissió de Festes de les Borges.

El dijous, 29 d'agost,  hi ha previst l'acte Despertem els gegants Ramon Berenguer IV i Peronella, a les 22.30 hores, a la Placeta del Terrall, un espectacle teatralitzat al qual es convida a participar, a tota la ciutadania.

L’actor i humorista Fermí Fernàndez, el pregoner de la Festa Major de les Borges
comentaris