07.05.2021 |
Territoris.cat

La música tornarà a ressonar aquest cap de setmana a Concabella

concabella1
Aquest cap de setmana torna el Festival de Música Castell de Concabella
La música tornarà a ressonar aquest cap de setmana a Concabella

Enguany, el Festival de Música Castell de Concabella -que arriba a la seva XVa edició- proposa al públic amant de la música clàssica tres cites.

La primera tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre i ho farà de la mà del sextet de flautes compost per Núria Calaf, Robert Canela, Xesco Grau, Neus Puig, Enric Ribalta i Isidor Rosich, els quals interpretaran un programa amb obres de Corelli, Mozart, J. Serra, B. Bartók i Debussy, entre d'altres.

El Festival de Música Castell de Concabella és una trobada organitzada per l'associació cultural Amics del Castell de Concabella i l'Ajuntament dels Plans de Sió

La segona tindrà lloc el 26 d'octubre i anirà a càrrec del Quartet Gerhard, un dels quartets amb més projecció a escala europea. Aquest està integrat per Lluís Castán, Judit Bardolet, Miquel Jordà i Jesús Miralles, que interpretaran peces de Mozart, Barbe i Schubert.

El dissabte 9 de novembre prendrà el relleu el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, un dels cors professionals més prestigiosos de l'Estat espanyol, amb direcció de Xavier Puig. 

L'objectiu d'aquest Festival és apropar la cultura al territori, difondre la música i els músics catalans i retornar la vida a la fortificació

concabella

La música tornarà a ressonar aquest cap de setmana a Concabella
comentaris