13.06.2021 |

L’Agrupació de Secretaries de Jutjats de Pau del Segrià Sud inaugura seu a Aitona

El nou servei donarà cobertura a una població de més de 8.000 habitants, corresponent als municipis d’Aitona, Seròs, La Granja d’Escarp, Maials, Massalcoreig, Llardecans, Sarroca de Lleida i Almatret
El conseller Jaume Montfort visita la nova seu judicial a Aitona @Aitona
El conseller Jaume Montfort visita la nova seu judicial a Aitona @Aitona
L’Agrupació de Secretaries de Jutjats de Pau del Segrià Sud inaugura seu a Aitona

L’Agrupació de Secretaries de Jutjats de Pau del Segrià Sud va presentar en societat la nova seu, que s'ha ubicat en l'edifici consistorial d'Aitona. Aquest dilluns el director dels Serveis Territorials del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Jaume Montfort va visitar la nova seu.

Durant la visita, Jaume Montfort ha estat acompanyat pels batlles dels municipis del Segrià Sud i per l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, que ha assegurat que “mancomunar la secretaria dels respectius jutjats de pau ens permetrà seguir oferint a tots els nostres veïns i veïnes una atenció professionalitzada en l’àmbit de la justícia de pau, al mateix temps que reduïm costos i millorem l’eficàcia del servei”.

El conseller Jaume Montfort visita la nova seu judicial a Aitona @AitonaRosa Pujol, a més, recorda que “aquesta és una proposta que va néixer l’any 2017 a petició de l’Ajuntament d’Aitona i que hem pogut fer realitat enguany després de molt de temps. Tots els pobles que en formem part estem molt satisfets”.

La nova seu de l’Agrupació de Secretaries de Jutjats de Pau del Segrià Sud s’ha habilitat a la part inferior de l’edifici de l’Ajuntament d’Aitona i va entrar en funcionament el passat 3 de maig. El nou servei donarà cobertura a una població de més de 8.000 habitants, corresponent als municipis d’Aitona, Seròs, La Granja d’Escarp, Maials, Massalcoreig, Llardecans, Sarroca de Lleida i Almatret.

Seu de l’Agrupació de Secretaries de Jutjats de Pau del Segrià Sud a Aitona @AitonaAitona ha estat escollida com a seu del servei pel fet que és el municipi de la zona amb més volum de població. Amb tot, els funcionaris que ocupen el lloc es desplaçaran a tots els municipis per atendre els diferents jutjats de pau.

Els municipis del sud del Segrià, per la seva proximitat i població conjunta superior als 7.000 habitants, poden mancomunar per llei la secretaria dels respectius jutjats de pau. Així, els ens locals que s’hi han adherit consideren que aquesta agrupació de les secretaries dels jutjats de pau, a banda de rendibilitzar costos, millorarà la prestació del servei que ara es dona a la ciutadania dels diferents municipis; donat que la secretaria és atesa per funcionaris de l’Administració de Justícia, sense cost per als ajuntaments.

   

L’Agrupació de Secretaries de Jutjats de Pau del Segrià Sud inaugura seu a Aitona
comentaris