Fira de Sant Miquel fomenta el consum de fruita entre els escolars

Alumnes que participen en els tallers Aliments del Territori i tu
photo_camera Alumnes que participen en els tallers Aliments del Territori i tu

Dos grups de 25 nens de l'Escola Francesco Tonucci de Lleida van participar aquest divendres en els tallers pedagògics de gastronomia organitzats pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en el marc de la Fira de Sant Miquel i Eurofruit per tal de promocionar el consum de fruita dolça entre els més petits.

Els tallers gastronòmics se centren en l'elaboració de cóc amb pera de Lleida i xocolata i van a càrrec de l'empresa d'activitats per a infants Petit Complet. A més de l'experiència culinària, en acabar el taller els petits reben peces de fruita dolça de Lleida. En total, han passat ja per l'espai de la Diputació 4 grups d'escolars de P5 i 2n de Primària.

La iniciativa Aliments del territori i tu està destinada a promocionar els productes agroalimentaris de proximitat durant el certamen, en un espai dedicat a la demostració d'aliments més emblemàtics de la demarcació

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida va endegar la campanya Aliments del territori i tu amb la voluntat de fomentar el consum d'aliments de proximitat, de reconèixer la feina dels nostres pagesos i productors i de contribuir a la riquesa de les nostres terres i a la seva internacionalització.

Comentaris