21.04.2021 |
Territoris.cat

El Grup Alba crea un segell per les empreses que aposten per la Responsabilitat Social

La presentació del segell de la Xarxa d'Empreses Sòcies del Grup Alba.
La presentació del segell de la Xarxa d'Empreses Sòcies del Grup Alba.
El Grup Alba crea un segell per les empreses que aposten per la Responsabilitat Social

Amb l'objectiu d'establir aliances i col·laboracions amb les empreses del territori, el Grup Alba ha creat la Xarxa d'Empreses Sòcies. Les empreses que en formen part col·laboren anualment fent una aportació econòmica a l'entitat destinada a impulsar iniciatives i projectes que tinguin un impacte en les persones, però també en l'empresa i en la pròpia entitat. Maite Trepat, directora del Grup Alba, ha manifestat que, des de l'entitat, es vol establir una relació de confiança i duradora amb les empreses i que es puguin trobar conjuntament iniciatives que motivin a treballar junts.

Les empreses ens poden aportar moltíssim, però com a entitat del tercer sector tenim moltes qualitats, molt de talent i creativitat entre els nostres equips que poden aportar molt també a l'empresa

L'entitat ha creat un segell acreditatiu per donar visibilitat i posar en valor les empreses sòcies i establir d'aquesta manera una petita comunitat empresarial que comparteix uns mateixos valors i que aposten per la Responsabilitat Social.

Entre les empreses que ja s'han adherit a la xarxa hi ha l'empresa de transport i emmagatzematge Ondara Logística, que va ser la primera en unir-s'hi, i després s'hi han sumat d'altres com l'empresa de trufes i bolets Laumont, que ja ha col·laborat amb d'altres projectes com el del Pati de les experiències de l'Escola Alba; o Foment Tàrrega, col·laboradors del projecte del calendari solidari del 2019.

Grup Alba

L'Associació Alba és una entitat que té com a objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d'exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies, amb la finalitat d'aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat.

No és la primera vegada que Alba impulsa iniciatives d'aquest tipus. En els darrers anys ha realitzat diferents accions per fomentar el compromís social i la responsabilitat social entre les empreses amb iniciatives com la Trobada d'Empresaris de l'Urgell i la Segarra que se celebra anualment o la creació d'un catàleg de RSE (Responsabilitat Social Empresarial) dirigit especialment a empreses del territori que volen iniciar-se en aquest camp.

El Grup Alba crea un segell per les empreses que aposten per la Responsabilitat Social
comentaris