06.04.2020 |
Territoris.cat

Onze colles sardanistes van participar en el concurs de Verdú

Imatge del concurs de colles de Verdú
Imatge del concurs de colles de Verdú
Onze colles sardanistes van participar en el concurs de Verdú

Amb la victòria obtinguda el passat dissabte 6 d’octubre en la vila de Verdú, i a dos concursos per finalitzar el campionat, la Colla Dolç Infern del Grup Sardanista Montserrat continua al capdavant del campionat de colles sardanistes de les Terres de Lleida en aquesta 44a edició en categoria Gran.

En aquesta mateixa categoria va aconseguir el segon lloc en el concurs de Verdú, la Colla Verge del Miracle de Balaguer, la qual continua obtenint molt bones puntuacions en aquesta edició. La tercera classificada va ser Font de Valldans de Ponts seguida d’Estol-Espígol d’Agramunt. Tanquen la classificació en aquesta categoria la colla Xalem de Bellvís, Flor del Segrià d’Alguaire i Ferma de Ponent d’Arreu de Ponent.

En la categoria Juvenil només hi va concursar la colla Estelats d’Agramunt, en infantils també hi va participar la colla Esbarzer d’Agramunt i en Alevins, les dues colles petites del Grup Sardanista Montserrat, els Petits Dimoniets i els Dimoniets que obtingueren la mateixa puntuació ambdues colles.

La pròxima cita del campionat i penúltima en el calendari tindrà lloc a Bellvís el diumenge 28 d’octubre i coincidirà amb un concurs del Bàsic categoria B.

Comentarios