Imprimir

Alumnes del Pompeu Fabra de Mollerussa col·labora amb les escoles bressol

territoris.cat/Josep A. Pérez | 13 de de març de 2019

Pompeu Fabra - Som una escola propera
Pompeu Fabra - Som una escola propera

L'escola Pompeu Fabra de Mollerussa va obrir les seves portes a la quitxalla de les escoles bressol de la ciutat, en el marc d'una iniciativa que van dur a terme els alumnes d'educació infantil.

Pompeu Fabra - Som una escola propera 5Els impulsors de la idea, van dirigir una carta, que van redactar plegats, a les escoles bressol de la capital del Pla d'Urgell, amb la voluntat de convidar-los a compartir una jornada d'activitats i experiències. Una iniciativa que vol constatar que el centre educatiu és una escola propera.

Els escolars del centre i els convidats van conviure en la seva activitat diària, participants de tallers, al galliner, a l'hort, amb taules de llum, i com no una bona estona al pati, amb l'esport i els jocs.

Pompeu Fabra - Som una escola properaAquesta experiència en continuarà repetint durant unes setmanes, per tal que petits i no tan petits puguin conviure en el marc de les experiències fora del context estrictament acadèmic, vivències que també resulten força enriquidores.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/diari-escolar/alumnes-pompeu-fabra-mollerussa-col-labora-amb-escoles-bressol/20190313203414055354.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]