Imprimir

Bellvís reprèn la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

Redacció Territoris | 25 de de juliol de 2012

Imatge d'una de les darreres actuacions urbanístiques del municipi.
Imatge d'una de les darreres actuacions urbanístiques del municipi.


L'ajuntament va convocar la passada setmana una reunió amb ciutadans i entitats per iniciar un procés de participació per tal d'elaborar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

L'Ajuntament de Bellvís va iniciar fa un parell d'anys la redacció del POUM, en el moment que es va detectar la mancança de sol urbanitzable amb l'aprovació d'un Pla parcial que al final no va prosperar. Segons l'alcalde Francesc Fabregat, encara que la situació econòmica no sigui la més adient, per projectar plans de creixement, considera que es un moment idoni per la mancança de pressió i eufòria urbanística, molt diferent a la d'anys anteriors, el que permet plantejar el projecte amb molta més calma.

El nou projecte d'ordenació té previst dissenyar un creixement més equilibrat entre sòl residencial i industrial, segons va assegurar Fabregat, que no arribarà al 60% que preveu el Pla Director Urbanístic del Pla d'Urgell. El desplegament industrial està previst que es localitzi paral·lel al camí de Térmens, una zona en la que ja existeixen diverses àrees industrials. Pel que fa a les zones residencials, la previsió és que es situïn en la zona nord, properes al camí dels Arcs i es consolidarà la zona sud en la que ja existeixen edificacions i equipaments, situada entre el passeig i el camí de Bell-lloc.

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal està previst que es pugui enllestir en el termini d'un any o un any i mig, per la qual cosa el consistori està digitalitzant la documentació existent que procedeix de les Normes Subsidiàries aprovades al 1989.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/bellvis-repr-n-la-redaccio-del-pla-d-ordenacio-urbanistica-municipal/20120724213625001546.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]