Imprimir

Cicle de tallers per a la recerca de feina i l'empreneduria a la Incubadora de Bell-lloc

territoris.opennemas.com | 27 de de gener de 2014

Els participants en el darrer cicle de tallers de la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc.
Els participants en el darrer cicle de tallers de la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc.

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell ha estat inclosa aquest 2014 dins el Programa “Catalunya Emprèn” del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Amb el lema Al febrer, Activa't, la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc (ID'A), organitza un nou cicle de tallers gratuïts, amb l'objectiu de proporcionar eines per a la recerca de feina i fomentar l'emprenedoria.

El foment de l'ocupació segueix sent un dels principals objectius de l'Ajuntament de Bell-lloc, i per aquest motiu ofereix un nou programa de tallers que es desenvoluparan tots els dijous de 19’30 a 21 h a la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc d’Urgell.

En aquest nou cicle s'han programat quatre tallers que tenen la voluntat d'iniciar als participants en la recerca de feina, preparar-se per l’entrevista, inserció en el món laboral, etc., es treballarà també aplicacions tecnològiques per la recerca i la vida diària, i també tallers d’autoocupació o l’emprenedoria,foment de l’esperit emprenedor en l’àmbit rural, la creativitat, les competències clau, etc.

Els interessats poden dur a terme les inscripcions en el web www.ida.cat

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell ha estat inclosa aquest 2014 dins el Programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya en el qual es vol  contribuir a la creació d'una cultura emprenedora a la comarca del Pla d’Urgell.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/cicle-tallers-per-recerca-feina-i-l-empreneduria-incubadora-bell-lloc/20140127112325010000.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]