Imprimir

Comencen les Jornades Saludables a les Borges que duraran fins el 26 d’abril

garrigues.cat | 10 de d’abril de 2015

Xerrada el poder de la ment sobre la nostra salut, al Casal de la Gent Gran de les Borges.
Xerrada el poder de la ment sobre la nostra salut, al Casal de la Gent Gran de les Borges.

Una caminada saludable, una xerrada del poder de la ment sobre la nostra salut i un esmorzar saludable han donat el tret de sortida aquest divendres a les Jornades Saludables de les Borges Blanques, que s’allargaran fins al 26 d’abril.

Una caminada saludable des del Centre d’Atenció Primària i una xerrada del poder de la ment sobre la nostra salut al Casal de la Gent Gran, en la que han participat l’alcalde Enric Mir, la regidora de Salut Pilar Chimenos i el metge psiquiatra Antonio Garcia Castrillon, i un esmorzar saludable a càrrec de la Residència Assistida i Centre de Dia les Garrigues, han servit per donar el tret de sortida aquest divendres a les Jornades Saludables de les Borges Blanques, que s’allargaran fins al 26 d’abril.

La resta de les activitats organitzades per l’Ajuntament de les Borges, en col·laboració amb el Consell Comarcal de les Garrigues, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya, a més d’una vintena d’entitats, centres de salut i associacions del territori, inclouen tallers, conferències, espectacles culturals i activitats esportives i saludables, que es poden consultar a la web i les xarxes socials del consistori borgenc.

Per aquest dissabte al matí, entre d’altres, hi ha previstes diferents taules informatives d’entitats i centres de salut i un taller de teràpia amb gossos, com a font de benestar, que s’adreça als infants, i que per la tarda es farà per a la gent gran. Diumenge hi ha prevista una sortida amb BTT i una cantada de Caramelles pels carrers de la ciutat.

A més, el dimarts 14 d’abril al vespre hi ha prevista una xerrada sobre l’art com a eina terapèutica, a càrrec del director territorial del Departament de Cultura a Lleida, Josep Borrell; que donarà pas a la inauguració de l’exposició col·lectivitat, creativitat i salut mental, a càrrec del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, entre d’altres autoritats.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/comencen-jornades-saludables-borges-duraran-fins-26-d-abril/20150410192100029371.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]