Imprimir

Els Reis d'Orient reparteixen il·lusió als nens i nenes de Mollerussa

pladurgellaldia/Josep A. Pérez | 05 de de gener de 2016

Els reis creuen la pasarel·la de la plaça de l'Ajuntament
Els reis creuen la pasarel·la de la plaça de l'Ajuntament

Els membres de la Colla dels 50 van ser els encarregats de coordinar la cavalcada i de repartir les joguines per un bon nombre de domicilis de la ciutat

Els Reis arriben a l'estacio de MollerussaCom és tradicional, ses majestats els Reis d'Orient arribaven puntualment amb el comboi de dos quarts de set de la tarda, a l'estació de tren de Mollerussa, on els esperaven centenars de persones per donar la benvinguda als mags. Tot seguit van pujar a les tres carrosses amb les quals farien el recorregut fins a la plaça de l'Ajuntament, acompanyats per la música dels Tabalats.

Els reials personatges van recórrer la passarel·la instal·lada a la plaça de l'Ajuntament, saludant i repartint caramels als petits.

En el balcó del consistori, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats de l'alcalde Marc Solsona van desitjar a tots els presents, pau, salut i felicitat, i van prometre benestar per les famílies mollerussenques per aquest nou any.

Tot seguit van començar a repartir els regals, per les cases de la ciutat, amb la col·laboració dels patges de la Colla dels 50.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/els-reis-d-orient-reparteixen-il-lusio-als-nens-i-nenes-mollerussa/20160105210521033731.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]