Imprimir

Linyola celebra la Festa dels Tres Tombs, amb Mercat Tradicional

Montse Giné / Josep A. Pérez | 22 de de gener de 2013

La benedicció dels animals que van participar en els Tres Toms.
La benedicció dels animals que van participar en els Tres Toms.
L'acte dels Tres Tombs va tornar a ser el centre de la programació, aquest diumenge, de la festivitat de Sant Antoni a Linyola, un motiu anual per beneir els animals de companyia i lluir els carruatges.

Els cavalls i els carruatges van ser protagonistes, un any més de la celebració de la Festa dels Tres Tombs de Linyola, una seixantena d'animals i un parell de carruatges van fer els protocol·laris tres toms des de la plaça de L'Església, passat per la plaça Planell, un acte que va estar seguit per un nombrós públic. Els veïns de la localitat també van poder beneir els seus animals de companyia.

Una festa quer també va comptar amb la participació d'una trentena de parades en el Mercat Tradicional i d'Artesania, que el consistori organitza en aquesta celebració, amb altres actes com una exhibició amb falcons, tir amb arc, iniciació a l'equitació, o la demostració de com es ferra un cavall, així com el Concurs de gossos disfressats.

La festa va finalitzar amb un dinar de germanor al pavelló poliesportiu, amb la participació de l'Agrupació Jovent de Linyola que va organitzar un Bingo, amb molts premis.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/linyola-celebra-la-festa-dels-tres-toms-amb-mercat-tradicional/20130122131215004440.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]