21.11.2019 |
Territoris.cat

Port del Comte obre noves pistes i els tres telecadires principals

A partir d’ara, els visitants de Port del Comte podran utilitzar el telecadira de la Bòfia i esquiar a les pistes de La Rasa Bòfia, El Forat, La Diagonal i El Llop

Port del Comte
Port del Comte
Port del Comte obre noves pistes i els tres telecadires principals

S’ha fet esperar però finalment ja és aquí. Entre el passat cap de setmana i dilluns va caure la primera gran nevada de l’hivern a les terres catalanes. Els 20 centímetres de neu nova que ha deixat l’esperada nevada juntament amb la gran feina duta a terme pels maquinistes, ha permès a l’estació d’esquí Port del Comte obtenir gruixos de neu d’entre 40 a 55 centímetres i obrir els tres telecadires principals de les zones Prat Donadó, Sucre i Bòfia.

A partir d’ara, els visitants de Port del Comte podran utilitzar el telecadira de la Bòfia i esquiar a les pistes de La Rasa Bòfia, El Forat, La Diagonal i El Llop. D’aquesta manera, l’estació d’esquí tindrà a partir d’ara un total de 9 remuntadors i 16 pistes amb ple funcionament.

L’escapada familiar ideal

Situada a la comarca del Solsonès, dins la província de Lleida, Port del Comte és coneguda per les seves pistes amples i ben senyalitzades de desnivell mitjà i una bona zona per a  debutants que la converteixen en una de les millors estacions d’esquí familiars de Catalunya.

A més, el seu recinte dedicat al Jardí de Neu, els Tubbies i els Trineus i la llar d’infants per als més petits de la casa són algunes de les principals garanties de poder passar una magnífica jornada d’esquí amb tota la família.

Comentarios