28.07.2021 |

Tàrrega posa en marxa la campanya de poda d'arbres a l'entorn municipal

S'ha treballat amb especial interès al Parc de Sant Eloi on el temporal Filomena va fer estralls tombant quatre grans arbres
Treballs de poda realitzats a Tàrrega aquesta setmana (1) (1)
Treballs de poda realitzats a Tàrrega aquesta setmana
Tàrrega posa en marxa la campanya de poda d'arbres a l'entorn municipal

L'Ajuntament de Tàrrega ultima aquests dies una nova campanya d'esporga de l'arbrat dels carrers i places de la ciutat. Com cada tardor i hivern, aprofitant el període de descans biològic dels arbres, operaris de la Brigada Municipal procedeixen a tallar-ne algunes branques per deixar els exemplars en millors condicions de cara al seu futur creixement.

Els treballs, realitzats per operaris de jardineria, es desenvolupen en diverses fases. Enguany, a més, a aquestes tasques s'han hagut d'afegir treballs per revisar i reparar els danys causats pel temporal Filomena el passat mes de gener. Especialment s'ha hagut d'intervenir al Parc de Sant Eloi, on la borrasca i el pes de la neu va tombar quatre arbres de grans dimensions i va trencar branques d'un centenar d'exemplars.

Tàrrega té censats vora 4.000 arbres en espais públics urbans de la ciutat i els pobles, sense comptabilitzar els del Parc de Sant Eloi. Les espècies més comunes són plataners, troanes i moreres. La campanya de poda serveix també per evitar que les branques no interfereixin en les façanes dels edificis.

Tàrrega posa en marxa la campanya de poda d'arbres a l'entorn municipal
comentaris