Imprimir

Membres de l'Associació Alba comparteixen experiències amb joves de disset nacionalitats a l'Alta Ribagorça

territoris.cat/Anna Solé | 14 de d’agost de 2015

Els joves col·laboren en la neteja i millora dels camins del territori
Els joves col·laboren en la neteja i millora dels camins del territori

Joves de l'Associació Alba de Tàrrega i joves de disset nacionalitats diferents participen en un Camp Internacional duent a terme tasques de manteniment dels camins tradicionals

Enguany se celebra el primer camp internacional format per joves de disset nacionalitats de tot el món i persones amb discapacitat de l'Associació Alba de Tàrrega.

Els participants són 24 joves vinguts de diferents països com Mèxic, Alemanya o França, tres joves de l'Associació targarina i 5 joves de la població de Llesp, territori on es desenvolupa l'activitat. Els joves s'allotgen durant dues setmanes a la casa de colònies Verge Blanca del Pont de Suert.

Camptreballinternacional RECURS

L'objectiu d'aquest camp internacional és la neteja i millora dels camins pròxims a la casa i a la població i també la recuperació d'antics camins de la comarca per tal de recuperar la seva funcionalitat. Per altra banda, també estan col·laborant amb l'Associació de Veïns de Llesp pintant i duen a terme una sèrie de millores al centre cívic de la mateixa població.

L'estada servirà als joves per conèixer de prop la cultura catalana i fer una descoberta dels recursos naturals i de fauna de l'Alta Ribagorça. El camp inclou la programació d'activitats diverses com una excursió al Parc Nacional d'Aigüestortes, la pràctica de diferents esports d'aventura o la visita a les esglésies del romànic de la Vall de Boí.

A banda d'aquesta finalitat cultural, a través de l'Associació Alba es dóna un exemple de projecte social on es transmeten valors tan importants com la solidaritat, la diversitat i la inclusió.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/urgell/l-alta-ribagorca-territori-inclusiu-i-internacional/20150814181500018533.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]