23.09.2019 |
Territoris.cat

El Palau d'Anglesola renova la xarxa de sanejament, enllumenat, i l'escola Arnau Berenguer

El projecte de millora de l'enllumenat públic afectarà la zona del polígon industrial al costat de l'autovia, i la zona residencial que voreja el mateix polígon.

El Palau d'Anglesola renova la xarxa de sanejament, enllumenat, i l'escola Arnau Berenguer

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola destinarà l'aportació del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) del període 2013-17 a la renovació de la xarxa de sanejament dels carrers castell, Mig i Sant Joan. Les obres suposen una inversió de 158.000 euros que es finançaran amb una aportació del POUSC de 126.000 euros.

El consistori també ha aprovat el projecte d’adequació de l’enllumenat públic de la zona que comprèn el polígon industrial situat al costat de l’autovia, i la part de la zona residencial que voreja aquest polígon. La inversió total s’acosta als 116.000 euros. Una obra que es finançarà amb una aportació de 92.000 euros del departament de Governació i Relacions Institucionals, que es repartiran en quatre anys, segons ha explicat l'alcaldessa del Palau, Montserrat Meseguer.

Pel que fa a les obres de remodelació de l'escola Arnau Berenguer, la inversió serà de 47.219 euros, que es finançaran amb una subvenció del Pla específic de la Diputació, que hi aporta 21.000 euros. Dins del mateix pla de l'ens provincial, el municipi ha obtingut un ajut de 21.913 euros, en concepte de subministrament d'energia elèctrica, una quantitat que, segons ha explicat Meseguer, es distribuirà en quatre anualitats de 3.286 euros.

Comentarios