21.04.2021 |

7 DE NOVEMBRE

L'alcoletgina Miscel·lània Teatre estrena ‘Il·lía’ al Teatre Municipal de l’Escorxador

Il·lía és una obra de teatre familiar de la companyia alcoletgina Miscel·lània Teatre - Miscel·lània Teatre
'Il·lía' és una obra de teatre familiar de la companyia alcoletgina Miscel·lània Teatre.
L'alcoletgina Miscel·lània Teatre estrena ‘Il·lía’ al Teatre Municipal de l’Escorxador

El proper dissabte 7 de novembre, a les 18.00 h, el Teatre Municipal de l’Escorxador acull l’estrena d’Il·lía, una obra de teatre familiar de la companyia lleidatana Miscel·lània Teatre, en el marc de la programació de La Temporada de Lleida.

Il·lía és el viatge que farà la Lia, una nena que viu en una illa de plàstic. Cada dia que passa li costa més respirar, per això un dia dirà prou i deixarà enrere la seua terra i la seua família. Anirà a la recerca de coneixença i d’aires nous. Trobarà nous amics, noves maneres de viure, una altra terra... Però també passarà por.

Un viatge que ens parla de la Terra, de com la cuidem i la destrossem. De com, de vegades, cal fugir de la terra que ens ha donat la vida per tal de poder sobreviure. La natura ens parla; som nosaltres els qui no hem après a escoltar-la.

Les entrades, a 10 euros la general i a 6 euros la reduïda, es poden adquirir al web de La Temporada Lleida, a les taquilles del Teatre Municipal de l’Escorxador, el Teatre de la Llotja i l’Auditori Municipal Enric Granados i a l’Oficina de Turisme.

Miscel·lània Teatre

Aquesta companyia d’Alcoletge va ser fundada per la Goretti i el Xavier l’any 2011 amb la necessitat d’expressar les seves inquietuds artístiques. Aquesta companyia té com a objectiu endinsar-se en la creació d’espectacles infantils i familiars, però també, tal i com el seu nom indica, treballen amb diferents gèneres i formats i es troben constantment en moviment, aprenent i ensenyant.

L'alcoletgina Miscel·lània Teatre estrena ‘Il·lía’ al Teatre Municipal de l’Escorxador
comentaris