25.06.2019 |
Territoris.cat

Guissona prepara una festa que reunirà 10 colles de joves

Els membres de la colla Kuartos 93
Els membres de la colla Kuartos 93
Guissona prepara una festa que reunirà 10 colles de joves

Aquest dissabte, el jovent de Guissona es reunirà per celebrar que fa 10 anys que les colles de Kuartos formades per aquells qui celebren 25 anys anualment, organitzen activitats i col·laboraren amb les festes i activitats de la vila.

La colla de Kuartos 93 ha estat l'encarregada, junt amb la col·laboració de les colles dels anys 1983 fins al 1993, d'organitzar la festa final de 10 anys de Kuartos, que esdevindrà aquest proper dissabte 10 de novembre a les instal·lacions del pavelló polivalent de Guissona.

Per celebrar-ho, han organitzat una gimcana al camp de futbol 7 a les 16.00 hores de la tarda, on hi participarà cada colla realitzant diferents proves, amb un gran premi final per la colla guanyadora. Al vespre es reuniran tots en un sopar conjunt i seguidament hi haurà festa amb concerts i djs oberta a tota la població.

Els Kuartos de Segle és una iniciativa que va néixer el 2008, quan un grup de joves de Guissona que no havien pogut celebrar els ja desapareguts Quintos, van decidir celebrar els Kuartos a l'edat de 25 anys

Al llarg d'aquests anys, les colles han participat en la Cavalcada de Reis, la Festa Major, el Carnestoltes... I paral·lelament han organitzat trobades que han tingut molt èxit, com concerts i sopars a l'obra de Fluvià, i el campionat de futbol 3x3, entre altres.

L'objectiu dels Kuartos és fer activitats durant l'any i recaptar fons per organitzar un gran concert i festa final pel jovent de Guissona, oberta a tothom

Des del consistori, agraeixen la implicació de totes les colles que durant aquests anys han fet possible i han posat el seu esforç i dedicació perquè gràcies a ells, les festes de Guissona tinguessin més èxit encara, i animen als futurs Kuartos a seguir amb aquesta iniciativa ja consolidada a Guissona.

Comentarios