24.07.2021 |

El Pla d'Urgell recull 15.000 quilos d'aliments al Gran Recapte

Els municipis del Pla d'Urgell es van bolcar en el Gran Recapte del Banc d'Aliments, recollint més de 15.000 quilos d'aliments bàsics i altres productes d'higiene personal, amb la participació de 55 voluntaris.
El recapte, de més de 400 quilos,  que van dur a terme els veïns del Poal.
El recapte, de més de 400 quilos, que van dur a terme els veïns del Poal.
El Pla d'Urgell recull 15.000 quilos d'aliments al Gran Recapte

Els ciutadans del Pla d’Urgell es van sumar al Gran Recapte, organitzat per la Fundació Banc dels Aliments. Una participació comarcal que va permetre recollir fins a 15.000 quilos de productes entre els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Bàsicament, es va  aconseguir arròs, llegums, llet, pasta, galetes, oli, conserves, productes d’higiene i productes per a nadons, a través dels punts de recollida als supermercats Plus Fresc de Bellvís, Mollerussa i Linyola, al Caprabo i al Dia de Golmés i als ajuntaments de Bellvís, Castellnou de Seana, Miralcamp, Sidamon, El Poal i Vilanova de Bellpuig. Tots els productes recollits es destinaran íntegrament a les famílies més necessitades de la mateixa comarca.

Per a garantir l’èxit d’aquesta campanya, 55 voluntaris van col·laborar en els punts de recollida, informant als usuaris dels establiments i encaixant les donacions.
Amb aquesta campanya es pretén donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades al Pla d’Urgell, que s’estima que són 2.000. La campanya també ha servit per a informar i sensibilitzar tota la ciutadania sobre la realitat de la pobresa als nostres pobles.

El Pla d'Urgell recull 15.000 quilos d'aliments al Gran Recapte
comentaris