09.05.2021 |
Territoris.cat

Més de 1.000 dibuixos al concurs de pintura Mas Blanch i Jové

El celler de la Pobla de Cérvoles exposa les creacions fins el proper 21 de desembre, quan donarà a conèixer els guanyadors

Visites escoles Mas Blanch i Jové
Les escoles de la comarca han visitat el celler, on han pogut veure els dibuixos exposats
Més de 1.000 dibuixos al concurs de pintura Mas Blanch i Jové

El celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles ha celebrat el seu IV Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de les Garrigues, una iniciativa que ha comptat enguany amb un gran èxit de participació. En total, s'han presentat unes 1.000 obres, que ara es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler, on també hi roman la increïble pintura “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, una colossal obra de 60 metres que va ser pintada durant més de 2 mesos enmig de La Vinya dels Artistes. Les obres es poden visitar cada dissabte i diumenge des de les 11.00 a les 14.00 hores.

El proper dia 21 de desembre el celler farà públic el nom dels guanyadors en un acte públic i gratuït que tindrà lloc a les cinc de la tarda. Després del lliurament de premis s’oferirà vi, torrons i refrescs a tots els assistents.

Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi, mentre que els pares que els acompanyin podran degustar una copa d’un dels vins Saó.

Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l’art va crear l'any 2010 aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a dibuixar i pintar.

 
 

Més de 1.000 dibuixos al concurs de pintura Mas Blanch i Jové
comentaris