23.09.2019 |
Territoris.cat

La FruiTrail Aitona, nova aturada de les Trail Running Series Lleida diumenge dia 20

La prova oferirà dos recorreguts, de 14 i 9 kilòmetres, amb moltes zones de sender aptes per córrer

El pódium  de la Fruiturisme d'Aitona 2015
El pódium de la Fruiturisme d'Aitona 2015
La FruiTrail Aitona, nova aturada de les Trail Running Series Lleida diumenge dia 20

Les Trail Running Series Lleida no s’aturen i, després de la prova celebrada a Àger el cap de setmana passat, tornen aquest diumenge 20 de març a les 10.00 hores amb la FruiTrail Aitona, una cita que es presenta amb dues propostes de recorregut, de 14 i 9 kilòmetres.

Pel que fa a la cursa llarga, amb un recorregut de 14,5 kilòmetres, té un desnivell positiu de 320 metres i avituallaments als 3, 6,8 i 10,7 kilòmetres. El terreny presenta 2 kilòmetres de pista en bon estat, 1 de pista en estat deficient, 1 d'asfalt, 9 de sender apte per córrer i 1 de zona tècnica complicada de córrer. La cursa curta té 9 kilòmetres de recorregut, un desnivell positiu de 188 metres i avituallaments als 3 i als 6,8 kilòmetres.

La lliga es compon de dotze proves i esdevé una alternativa a les curses d'asfalt

FruiTrail Aitona 3La convocatòria està organitzada per l’Associació Esportiva Ekke. Aquesta lliga es compon de dotze proves amb recorreguts que combinen la natura, un desnivell d'ascens mínim i un terreny de pistes i senders amb la intenció de tenir una alternativa a les curses d'asfalt. Les proves estan obertes a tots els atletes, amateurs i professionals, als quals els agradi l'esport i la natura.

Les dotze proves tenen característiques diferents i són: IV Nit Trail Running Montoliu de Lleida, I Km Vertical d'Àger, IV Trail Via Romana d'Àger, IV Trail Vall d'Àger, III FruiTrail Aitona, IV Trail Running Raimat, V Trenkacames de Rosselló, I Trail de Montpedró (Alfarrás), III Pujada a Sant Jordi de Camarasa, III Nit Trail Clos Pons (L'Albagés), V Tossals d'Almatret i II De l’Aiguabarreg a Montmaneu (La Granja d'Escarp).

Comentarios