16.05.2021 |
Territoris.cat

Ricard Pastó i Rosamari Carulla encapçalen la Cursa de la Bassella de Miralcamp

Ricard Pastó guanya la primera edició de la Cursa de la Bassella de Miralcamp Foto de Joel Felip
Ricard Pastó guanya la primera edició de la Cursa de la Bassella de Miralcamp Foto de Joel Felip
Ricard Pastó i Rosamari Carulla encapçalen la Cursa de la Bassella de Miralcamp

La Cursa de la Bassella de Miralcamp es va estrenar aquest dissabte dia 7 al calendari atlètic en una jornada que va aplegar 300 participants. Ricard Pastó i Rosamari Carulla van ser els primers guanyadors que va oferir curses de 10 i 5 kilòmetres puntuables per a la Lliga Ponent i també una caminada de 5, a més de col·laborar amb Afanoc Lleida-La Casa dels Xuklis.

Rosamari Carulla guanya la primera edició de la Cursa de la Bassella de MiralcampFoto de Joel FelipA la prova llarga, Ricard Pastó va encapçalar un podi masculí completament copat pels Xafatolls, ja que després del guanyador van entrar els seus companys de club Josep M. Castelló, amb segona posició, i Juli Niubó, amb tercera. La quarta posició va ser pel líder de la Lliga Ponent, Mario Gómez (CE Salòria). En dones, victòria de la campiona de la Lliga Ponent, Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), seguida d’Anna Artal (CE Sanlòria) i de Joana Tomé (Xafatolls).

Cursa de la Bassella de Miralcamp. Foto de Joel FelipPel que fa a la cursa curta, hi va haver el triomf d’Ahmed Hfairi (Esports Truga), seguit de Hassan Hammoumi (Lleida UA), i del líder de la Lliga, Sergi Bernaus (Esports Truga), mentre que el quart va ser pel vigent campió de la Lliga Ponent, Sergi Nunes (Runners Balaguer). En dones, la més ràpida va ser Sònia Cursa de la Bassella de Miralcamp. Foto de Joel FelipSans (Joventut At. Arbeca), pel davant de Maria Bertran (Esports Truga) i de Sandra Verdés (Fondistes Cervera).

La cursa déu el seu nom al pantà que hi ha a la zona de Miralcamp per on es va desenvolupar la prova, un indret que molts utilitzen per entrenar. Els dos recorreguts van arrencar des del carrer Jacint Verdaguer i van transitar majoritàriament sobre terra, en un traçat dur però a l’abast de tothom i que va permetre gaudir de l’entorn de Miralcamp. Els participants van disposar de dos punts d’avituallament i de servei de dutxes, guarda-roba i massatges. Van rebre com a obsequi una samarreta tècnica, un entrepà i refresc, a més de poder gaudir d’un concert de nit amb el grup mollerussenc Fa1na. La jornada també va tenir la seva vessant solidària, ja que va col·laborar amb Afanoc Lleida-La Casa dels Xuklis.

La propera cita de la Lliga Ponent serà la Nectarina Atlètica, que se celebrarà a Alcarràs diumenge vinent. Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a la pàgina web.

Ricard Pastó i Rosamari Carulla encapçalen la Cursa de la Bassella de Miralcamp
comentaris